Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Casa Regală, anunţ de ultimă oră despre Regele Mihai

© AFP 2022 / DANIEL MIHAILESCURegele Mihai
Regele Mihai - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Regele Mihai s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică.

CHIŞINĂU, 30 sept – Sputnik. Regele Mihai al României are în prezent o stare de sănătate stabilă şi urmează tratamentul obişnuit, iar alături de acesta este, de vineri, Principesa Maria, care va sta câteva zile la reşedinţa tatălui său din Elveţia, a anunţat, vineri, Casa Regală.

„Principesa Maria a României se află începând de astăzi în Elveţia, pentru a fi alături de Regele Mihai I. Alteţa Sa Regală va petrece câteva zile la reşedinţa privată a tatălui său. Majestatea Sa are o stare de sănătate stabilă şi se află sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obişnuit al ultimelor luni”, arată Casa Regală.

Regele Mihai s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

Fluxul de știri
0