Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Explozii la Bagdad: 18 morţi şi zeci de răniţi

© Sputnik / Дмитрий Виноградов / Accesați arhiva multimediaИрак, война закончилась?
Ирак, война закончилась? - Sputnik Moldova
Abonare
Optsprezece persoane au decedat, iar alte peste 50 au fost rănite în urma a două deflagraţii care s-au produs marți în capitala irakiană.

CHIȘINĂU, 27 sept — Sputnik. Prima explozie a fost provocată de un teroristul kamikaze, în raionul Al Jadeed din estul capitalei Irakului, în urma căreia au decedat nouă persoane, iar 30 au fost rănite

Cea de-a doua explozie a avut loc în raionul Al Biaa din sudul Bagdadului şi s-a soldat cu nouă morţi şi 26 de răniți.

Ирак, война закончилась? - Sputnik Moldova
Atac terorist în Irak. Au fost omorâte 14 persoane

Deocamdată, nici o grupare teroristă nu a revendicat atacurile.

În Irak se menține o atmosferă încordată din cauza activității grupării teroriste Stat Islamic (interzisă în Rusia și în alte țări), care a ocupat o parte din țară. Teroriștii organizează atacuri teroriste ale căror victime devin de cele mai multe ori oamenii pașnici.

La începutul lunii iulie, Statul Islamic au organizat un atac de amploare în raionul El-Karrada din Bagdad, unde sunt situate multe restaurante și piețe. Explozia unui automobil încărcat cu explozibil a fost atât de puternică, încât a declanșat incendii în mai multe clădiri. Numărul victimelor exploziei a atins 324 de persoane.

Fluxul de știri
0