Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: în Siria teroriștii au folosit armistițiul în propriul interes

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaМинистерство иностранных дел России
Министерство иностранных дел России - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat, comentând situația din Siria, că "au fost pauze care au fost folosite imediat pentru a aduce de peste hotare întăriri și bani pentru «Jabhat Al-Nusra».

CHIȘINĂU, 26 sept — Sputnik. Luni, șeful MAE al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarant pentru canalul de televiziune NTV că armistițiul din Siria, asupra căruia s-au înțeles Rusia și SUA, a fost folosit de teroriști în propriile scopuri.

"Fără îndoială", a spus Lavrov, comentând declarația moderatorului cu privire la faptul că teroriştii au folosit în propriile scopuri regimul de încetare a focului, asupra căruia Rusia și SUA s-au înțeles la 9 septembrie.

"Au fost pauze care au fost folosite imediat pentru a aduce de peste hotare întăriri și bani pentru «Jabhat Al-Nusra» (organizație teroristă interzisă în Rusia)", a spus Lavrov.

Fluxul de știri
0