Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: în Siria teroriștii au folosit armistițiul în propriul interes

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Trecere la banca de fotografiiМинистерство иностранных дел России
Министерство иностранных дел России - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarat, comentând situația din Siria, că "au fost pauze care au fost folosite imediat pentru a aduce de peste hotare întăriri și bani pentru «Jabhat Al-Nusra».

CHIȘINĂU, 26 sept — Sputnik. Luni, șeful MAE al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarant pentru canalul de televiziune NTV că armistițiul din Siria, asupra căruia s-au înțeles Rusia și SUA, a fost folosit de teroriști în propriile scopuri.

"Fără îndoială", a spus Lavrov, comentând declarația moderatorului cu privire la faptul că teroriştii au folosit în propriile scopuri regimul de încetare a focului, asupra căruia Rusia și SUA s-au înțeles la 9 septembrie.

"Au fost pauze care au fost folosite imediat pentru a aduce de peste hotare întăriri și bani pentru «Jabhat Al-Nusra» (organizație teroristă interzisă în Rusia)", a spus Lavrov.

Fluxul de știri
0