Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Discipola din Orhei a cântăreţei Jasmin trecut castingul la „Golos Deti”

© Photo : из личного архива Юлианы БерегойОдиннадцатилетняя Юлиана Берегой из Оргеева прошла кастинг на шоу "Голос. Дети"
Одиннадцатилетняя Юлиана Берегой из Оргеева прошла кастинг на шоу Голос. Дети - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul noului sezon al concursului ”Golos Deti” din Rusia, Moldova va fi reprezentată de Iuliana Beregoi, locuitoare a orașului Orhei. Ea face parte din colectivul artistic ”Dulce Band”, aflat sub patronajul cunoscutei interprete Jasmin, artistă emerită a Federației Ruse.

CHIȘINĂU, 24 sept – Sputnik. Orheianca în vârstă de 11 ani, Iuliana Beregoi, solistă a formației „Dulce Band”, al cărei producător este interpreta Jasmin, a trecut cu succes castingul de la „Golos Deti”, care s-a desfășurat la Moscova.

Заслуженная артистка России Жасмин выступила в Оргееве в честь юбилея Милсами - Sputnik Moldova
Societate
Jasmin va patrona o formaţie de copii din Orhei

În anul 2016, artista emerită a Federației Ruse, Jasmin, a deschis la Orhei un parc muzical. Aici, ea coordonează activitatea ansamblului din Orhei, din care fac parte copii cu vârstă cuprinsă între 6 și 13 ani.

În curând, la ”Pervîi Canal” va demara cea de a patra ediție a proiectului ”Golso Deti”. Doar 67 de concurenți au reușit să treacă castingul. Ei vor trebui să-și convingă mentorii ca să-i aleagă pentru echipele lor.

Iuliana Beregoi este cea de a doua conațională a noastră, care va reprezenta Moldova la acest concurs renumit.

În sezonul trecut a participat Eva Timuș, care a reușit să ajungă în echipa lui Leonid Agutin, reușind să ajungă în finală.

Fluxul de știri
0