Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Atac armat la un mall din SUA. FBI-ul, pe urmele ucigașului celor 4 femei

© REUTERS / Matt Mills McKnightAtac armat la un mall din SUA
Atac armat la un mall din SUA - Sputnik Moldova
Abonare
Patru oameni au murit, iar alte două persoane au fost rănite în urma unui atac armat la un mall din statul Washington. Forțele speciale au fost mobilizate pentru a identifica atacatorul care a reușit să fugă de la fața locului.

CHIȘINĂU, 24 sept – Sputnik. În noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat hispanic înarmat a deschis focuri de armă în centrul comercial Cascade Mall din orașul Burlington, din Statul Washington, informează RIA Novosti.

Presa locală a anunțat că numărul persoanelor decedate a crescut până la patru.

Anterior, a fost anunțat despre decesul a trei persoane, și cu rănirea a altor două persoane, dintre care una în stare gravă.

Potrivit purtatorului de cuvant al politiei statale Washington, Mark Francis, toate persoanele decedate sunt femei. Două persoane sunt rănite. Acesta a precizat, că atacatorul, în vârstă de 20 de ani acționa de unul singur, iar pentru identificarea lui au fost mobilizate forțele Biroului Federal de Investigații.

Atacul a avut loc în seara de vineri spre sâmbătă la Cascade Mall din Burlington, statul Washington, la aproximativ 100 de kilometri la nord de Seattle. Oamenii legii din statul Washington au distribuit peste tot fotografia presupusului atacator.

Fluxul de știri
0