Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă nu au fost găsite rudele acestui tânăr mort într-un cumplit accident

© Photo : autostrada.mdAccident groaznic în Moldova în data de 24 iulie 2016
Accident groaznic în Moldova în data de 24 iulie 2016 - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii încă nu au reușit să afle cine sunt rudele tânărului omorât la 24 iulie de un alt tânăr aflat la volanul unui autoturism de modelul Skoda Superb.

CHIȘINĂU, 23 sept — Sputnik. Potrivit autostrada.md, polițiștii încă nu au stabilit identitatea tânărului omorât în cumplitul accident rutier din 24 iulie curent, deoarece nu a fost găsită nicio persoană apropiată a acestuia.

Băiatul s-a aflat în comă timp de 10 zile după producerea tragediei, după care a decedat.

„În momentul tragediei, el era îmbrăcat într-un maiou de culoare gri, blugi albaștri, pantofi negri. Victima avea vârsta de aproximativ 30 — 40 ani şi înălțimea 165 — 170 cm", scrie „Autostrada".

Șoferul care s-ar face vinovat de această tragedie este un tânăr de 25 de ani. El este cercetat penal pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației rutiere şi ar putea să stea după gratii circa 7 ani.

© Photo : Autostrada.mdTânăr care a decedat în accidentul groaznic din Moldova care a avut loc în data de 24 iulie 2016 și ale cărui rude încă nu au fost găsite
Tânăr care a decedat în accidentul groaznic din Moldova care a avut loc în data de 24 iulie 2016 și ale cărui rude încă nu au fost găsite - Sputnik Moldova
Tânăr care a decedat în accidentul groaznic din Moldova care a avut loc în data de 24 iulie 2016 și ale cărui rude încă nu au fost găsite

Poliția Capitalei a solicitat ajutorul cetățenilor. Rugămintea este ca toți cei care dețin informații despre victimă să comunice aceste informații la 022 25 47 75, 079 27 06 76.

Fluxul de știri
0