Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Brad Pitt afirmă că nu și-a lovit copilul peste faţă

© AP PhotoАнджелина Джоли с приемной дочерью Захарой и Брэд Питт с приемным сыном Mэддоксом
Анджелина Джоли с приемной дочерью Захарой и Брэд Питт с приемным сыном Mэддоксом - Sputnik Moldova
Abonare
Renumitul actor de la Hollywood, Brad Pitt, insistă că nu și-a lovit copilul în timp ce se certa cu soția sa, Angelina Jolie, aşa cum scrie presa străină.

CHIȘINĂU, 23 sept — Sputnik. O sursă din anturajul actorilor hollywoodieni le-a comunicat jurnaliștilor că Brad Pitt nu a recurs la violență fizică în timp ce se certa cu Angelina Jolie, fapt care, potrivit mass-media, a provocat cererea de divorț a celebrului cuplu.

Presa americană a anunțat în ajun că poliția verifică declarația cu privire la faptul că, săptămâna trecută, în timp ce zbura spre Los Angeles împreună cu familia sa, actorul și-ar fi ieșit din fire, manifestând un comportament agresiv atât verbal, cât și fizic. Despre cele întâmplate au fost anunțate organele ocrotirii ordinii de drept, dar și serviciul de protecție a copilului, deoarece în incident a fost implicat fiul minor al cuplului.

„Între Brad și Angelina s-a iscat o ceartă, ca între părinți, care s-a agravat mai mult decât era cazul. Pitt accentuează că nu s-a ajuns până la palme și că nimeni nu a suferit din punct de vedere fizic. El nu și-a lovit copilul peste față. Actorul insistă asupra acestui moment. Da, el și-a pus mâinile pe băiat atunci când confruntarea ieșise de sub control", citează mass-media spusele persoanei din anturajul lui Pitt.

Brad Pitt și Angelina Jolie - Sputnik Moldova
Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează

Potrivit sursei, incidentul a fost „înflorit" de mass-media cu o combinaţie de exagerări şi minciuni. Singurul lucru adevărat este că cearta a atins punctul critic și că, drept urmare, serviciul de protecție a copiilor a pornit o ancheta.

Sursele portalului de știri TMZ au menționat că anume acest incident a provocat-o pe Jolie să înainteze cerere de divorț. Actele necesare au fost perfectate deja peste câteva zile. Jolie și-a explicat decizia privind divorțul prin „divergențele ireconciliabile". Totodată, actrița a rugat instanța să-i lase pe cei șase copii să locuiască împreună cu ea. Totodată, Pitt va putea vizita copiii. Juridic, el își păstrează tutela asupra lor.

Poliția din Los Angeles a comunicat că la momentul de față este verificată informația cu privire la incident, menționând că aceasta este o procedură de rutină, ca de fiecare dată când este depusă o plângere privind aplicarea violenţei asupra copiilor. Biroul federal de investigații al SUA adună de asemenea informații în legătură cu declarațiile referitoare la comportamentul violent al lui Pitt față de copiii săi, au transmis vineri mass-media.

© AP Photo / Evan AgostiniAngelina Jolie și Brad Pitt
Angelina Jolie și Brad Pitt - Sputnik Moldova
Angelina Jolie și Brad Pitt
Fluxul de știri
0