Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Prima ședință a noii Dume de Stat va avea loc la începutul lui octombrie

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Accesați arhiva multimediaПленарное заседание Государственной Думы РФ
Пленарное заседание Государственной Думы РФ - Sputnik Moldova
Abonare
Cel mai probabil, data la care va avea loc şedinţa va fi între 5 şi 7 octombrie.

CHIȘINĂU, 19 sept — Sputnik. Membrul consiliului suprem al partidului "Rusia Unită", Veaceslav Nikonov, a comunicat că prima ședință plenară a Dumei de Stat de legislatura a 7-a ar putea avea loc în perioada 5 — 7 octombrie.

Путин проголосовал на выборах депутатов Государственной думы РФ - Sputnik Moldova
Rusia
Partidul pro-Putin a învins la alegerile de duminică din Rusia

Potrivit acestuia, trebuie să înceapă cât mai curând munca asupra proiectului de buget.

"Cel mai probabil, în orice caz, despre acest lucru s-a vorbit deja, prima ședință plenară a Dumei de Stat va avea loc între 5 şi 7 octombrie. Nu este o decizie definitivă, este doar prealabilă. Pentru că trebuie să ne apucăm imediat de buget", a spus Nikonov.

Potrivit datelor oficiale ale CEC a FR, după prelucrarea a 93% din procesele verbale, "Rusia Unită" a acumulat la alegerile în Duma de Stat 54,28%, PCFR — 13,45%, PLDR — 13,24%, "eserii" — 6,17%. Luând în considerare şi circumscripțiile uninominale, "Rusia Uunită" a obţinut, potrivit datelor prealabile, 343 de mandate în Duma de Stat.

Fluxul de știri
0