Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cele mai prestigioase universități din Rusia pentru instruire și colaborare

Abonare
Ia-ţi diploma de bacalaureat sau magistru, înscrie-te la aspirantură, fă un stagiu sau cursuri de limba rusă.

Sistemul interactiv de navigare „Cele mai bune universități din Rusia: alege-o pe a ta" este destinat solicitanţilor din străinătate. Acest sistem le permite cetățenilor străini din țările mai îndepărtate și din imediata apropiere a Rusia să afle care sunt posibilitățile și avantajele instituțiilor de învăţământ din FR în vederea obținerii studiilor profesionale superioare.

Proiectul este realizat de Sistemul social de navigare AIP „Rossia Segodnea" și agenția internațională Sputnik cu suportul „Rossotrudnicestvo". În total, în versiunea finală a navigatorului au intrat 207 instituții de învățământ superior din Federația Rusă care instruiesc cel mai mare număr de cetățeni străini (potrivit datelor Agenției pentru colaborare și educație).

Potențialii candidați la studii pot afla informații despre activitatea instituției de învățământ superior, despre orientarea educațională și științifică, participarea acesteia în ratingurile internaționale, despre costul studiilor și cheltuielile aferente (traiul, alimentația, asigurarea, literatura), existența sau lipsa căminelor, a cursurilor de limba rusă, a programelor de studii în limba engleză, direcțiile accesibile de pregătire în limba rusă, formele accesibile de instruire, numărul studenților străini, concursul, termenele de depunere a documentelor, infrastructura sportivă (prezența piscinei și a complexului sportiv).

Fluxul de știri
0