Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Mountainbikeri, cicliști de șosea şi copii au participat la "Chisinau Criterium"

Abonare
Duminică au fost stabiliţi învingătorii câtorva curse din cadrul competiţiei la ciclism Chisinau Criterium 2016. Au fost disputate locurile câştigătoare pe distanţele de 32 şi 48 de kilometri, în competiţiile mountainbikerilor şi cicliștilor de șosea.

Primul printre mountainbikeri pe distanţa de 32 de kilometri a fost Rostislav Şevcenco, urmat de Damien Granier şi Artiom Karabas. La femei a triumfat Milana Sâtnic. Pe podium au mai urcat Elena Aseeva şi Ecaterina Morgun. La ciclismul de şosea victoria a fost repurtată de Serghei Rodin, care a ajuns la linia de finiş înaintea lui Evgheni Selivestrov şi Roman Turuta. Printre femei, cea mai rapidă a fost Anna Rodina, urmată de Svetlana Zaicenco şi Ecaterina Papanaga.

Aurul pe distanţa de 42 de kilometri bărbaţi, mountainbiker, i-a revenit lui Aleksandr Ostrovskii, pe locul doi s-a clasat Aleksandr Danilov, iar locul trei a fost ocupat de Eduard Dovicenko. Cel mai rapid pe distanţa respectivă la ciclismul de şosea a fost Andrei Vrabii. După acesta, la linia de sosire a ajuns Oleg Bimbaş, iar cel de-al treilea a fost Andrei Sobennikov. Femeile au parcurs distanţa de 42 de kilometri doar pe biciclete de şosea. Cursa respectivă a fost câştigată de Victoria Bondarenco, pe locul doi s-a clasat Ana Cazacu, iar locul trei i-a revenit Aleksandrei Kirilova.

Fluxul de știri
0