Redacția Sputnik Kârgâzstan a fost vizitată de Serghei Lavrov

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaГлава МИД РФ С. Лавров принял участие в церемонии открытия редакционного центра Sputnik Кыргызстан в Бишкеке
Глава МИД РФ С. Лавров принял участие в церемонии открытия редакционного центра Sputnik Кыргызстан в Бишкеке - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, la Bișkek, a fost deschis oficial un centru tehnologic modern Sputnik.

CHIȘINĂU, 16 sept — Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a vizitat noul centru redacțional Sputnik Kârgâzstan. Deschiderea solemnă a sediului a avut loc vineri la Bișkek.

Șeful MAE al FR, Serghei Lavrov, a participat la ceremonia de deschidere a centrului redacțional Sputnik Kârgâzstan de la Bișkek. În cadrul ceremoniei, conducătorul Sputnik Kârgâzstan, Elena Ceremenina, a vorbit despre posibilitățile multimedia ale redacției și a organizat o excursie în incinta centrului, din care fac parte un portal internet, un studio de radio și un centru de presă performant.

Șeful MAE al Rusiei a remarcat că popularitatea Sputnik este în ascensiune.

"Cred că o luptă concurențială onestă răspunde cerințelor pieței. Să câștige acel care va fi mai solicitat. Vă urez succes", a spus Lavrov.

Ministrul a subliniat că Sputnik oferă un punct de vedere alternativ.

"Îmi place aici. Totul este foarte modern, dotat cu tehnologii de ultimă oră. Sunt convins că aici e interesant și ușor de lucrat. Voi oferiți un punct de vedere alternativ. Vă străduiți ca acesta să fie obiectiv, echilibrat, lucru care lipsește astăzi spațiului media internațional", a subliniat șeful departamentului de externe.

Portalul informațional Sputnik Kârgâzstan și-a început activitatea în limbile kârgâză și rusă în decembrie 2014. O echipă de jurnaliști și redactori profesionişti ai site-ului propun spre atenție cititorilor toată gama de opinii despre evenimentele de actualitate de pe agenda externă şi informaţională.

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaMinistrul de externe al FR a participat la inaugurarea centrului redacţional Sputnik Kârgâzstan de la Bişkek
Ministrul de externe al FR a participat la inaugurarea centrului redacţional Sputnik Kârgâzstan de la Bişkek - Sputnik Moldova
Ministrul de externe al FR a participat la inaugurarea centrului redacţional Sputnik Kârgâzstan de la Bişkek

Sputnik (sputniknews.com) este o Agenţie de Presă cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogică, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik beneficiază 24 de ore din 24 de ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Fluxul de știri
0