Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Primarul a comandat un troleibuz, în loc de taxi

© Photo : Adrian PleșcaDorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
După ce a scandalizat opinia publică cu felul în care apare beat într-un garaj, primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost surprins într-o nouă ipostază, de asemenea prea puțin cunoscută.

CHIȘINĂU, 13 sept – Sputnik. Pe rețelele de socializare au apărut noi imagini inedite cu liberalul Dorin Chirtoacă. Primarul Chișinăului a fost surprins singur, noaptea, într-un troleibuz din capitală.

Utilizatorii rețelelor de socializare au făcut noi glume pe seama acestei imagini. Unii au scris că primarul liberal, în loc să comande un taxi pentru a merge acasă, a comandat un troleibuz.

Alții au scris că acesta nu a urcat la volan deoarece și de această dată se afla în stare de ebrietate.

Activistul civic Adrian Pleșca a făcut aluzie, cu această ocazie, la faptul că anterior Dorin Chirtoacă s-a opus ideii ca transportul public să circule în Chișinău și pe timp de noapte.

„Am înţeles că lui Dorin tot îi place transportul nocturn. Ieri îl sabota cum putea, azi se bucură de el. Să vedem dacă mâine nu va zice că e inutil”, a scris Pleșca.

Un alt ultilizator, Mihai Delinschii, a solicitat o probă video.

Adrian, ai vreo înregistrare ca să demonstrezi cele spuse (primarul a sabotat transportul nocturn)? Nu te contrazic, doar că vreau să văd”, a scris Delinschii.

Fluxul de știri
0