Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Poliția, obligată să vă ajute să pătrundeți în subterană

© Photo : FB/ Rodion GavriloiRodion Gavriloi
Rodion Gavriloi - Sputnik Moldova
Abonare
Dacă vrei să treci printr-un pasaj pietonal subteran pe timp de noapte, trebuie să chemi poliția. Este îndemnul activistul civic Rodion Gavriloi, care a participat la o emisiune în studioul Radio Sputnik Moldova.
Poliția obligată să vă ajute să intrați în subterană

Activistul civic Rodion Gavriloi a depus o petiție la Inspectoratul General al Poliției în care își exprimă nemulțumirea în legătură cu faptul că pe timp de noapte pasajul pietonal subteran de la intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt este închis. Acesta a primit un răspuns în care autoritățile menționează că dreptul la libera circulație nu poate să fie îngrădit pentru pietoni. Adică, agenții economici care activează în pasajul pietonal trebuie să demonteze porțile de fier instalate la gurile pasajelor subterane, care sunt zăvorâte pe timp de noapte. Rodion Gavriloi susține că, în cazul în care v-ați pomenit la gura pasajului subteran în fața unei porți de fier închise cu lacăt, trebuie să chemați poliția care va trebui să vă ofere acces în pasaj. Sigur, polițiștii nu vor avea cheile la ei. Așa că înarmați-vă cu răbdare și așteptați agentul economic.

Autor: Cristina Danuța

Fluxul de știri
0