Cu ce avere rămâne Elena Băsescu după divorţ

© AP Photo / Vadim GhirdaElena Băsescu și Traian Băsescu
Elena Băsescu și Traian Băsescu - Sputnik Moldova
Abonare
După ce Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au divorțat la notar, Elena a rămas în apartamentul în care au locuit împreună, iar Syda s-a mutat deja într-o altă locuinţă. Totuși, există o avere substanțială pe care aceștia au adunat-o împreună și care acum trebuie împărțită.

CHIŞINĂU, 12 sept — Sputnik. La nunta pe care au jucat-o în septembrie 2012, Elena si Syda au strâns mai mulți bani, sumă pe care Elena Băsescu a declarat-o în 2013, pe când era europarlamentar, potrivit nasulTV.ro, citat de Sputniknews.ro.

divorţ развод - Sputnik Moldova
Divorţ confirmat în familia Băsescu

În declarația de avere, Elena a trecut, la rubrica „active financiare", patru conturi pe numele ei și al lui Bogdan, conturi care au fost deschise în 2012, anul nunții. Acestea au fost completate cu explicația „cont comun-certificat căsătorie". Două conturi erau de câte 100.000 de euro, unul de 157.800 de euro, iar altul de 102.500 de euro. Suma totală strânsă la nuntă se ridica la 459.780 de euro.

În declarația de avere din 2014, Elena a trecut aceleași conturi, numai că suma totala era de 301.555 de euro, ceea ce înseamnă că suma de 158.225 de euro, care lipsea din noua declarație, fusese folosită pentru cumpărarea apartamentului în care au locuit.

Eba nu a mai completat declarația de avere după 2014, întrucât mandatul ei de europarlamentar se încheiase.

Fluxul de știri
0