Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pe cine recomandă Kirkorov la Eurovision din partea Moldovei

© Sputnik / Yana ZaharovaНародный артист России Филипп Киркоров приехал в Оргеев на празднование 10-летия ФК "Милсами"
Народный артист России Филипп Киркоров приехал в Оргеев на празднование 10-летия ФК Милсами - Sputnik Moldova
Abonare
La încheierea concursului "Novaia Bolna - 2016", Filip Kirkorov a exprimat o opinie destul de originală despre vocaliștii din Moldova.

CHIȘINĂU, 12 sept — Sputnik. Cunoscutul solist pop Filip Kirkorov a recunoscut după încheierea concursului "Novaia Volna" de la Soci că ar dori să vadă grupul vocal din Moldova "Brio Sonores" la următorul Eurovision.

"Îmi place formaţia din Moldova. Consider că aceștia sunt deja artiști formați, care ar putea chiar să-şi reprezinte țara la Eurovision", a spus Kirkorov.

Grupul moldovenesc "Brio Sonores" a prezentat Moldova la concursul "Novaia Volna — 2016". Compatrioții noștri s-au învrednicit în cadrul festivalului de premiul special din partea publicației Woman.ru.

Publicația i-a declarat drept cei mai buni artiști pe vocaliștii din Moldova.

Potrivit rezultatelor concursului, colectivul din Chișinău (5958 de voturi) a devansat-o la această nominalizare pe reprezentanta Georgiei Alisa Danelia (5693 de voturi).

În ce privește însuși concursul, grupul moldovenesc s-a plasat pe locul cinci, acumulând 411 puncte.

Fluxul de știri
0