Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ofiţerii „Fulger” şi Poliţia Buiucani, în alertă. Ce reţinere au efectuat

© Photo : Facebook / Unitatea de Gardă (Captura video)Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco
Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco - Sputnik Moldova
Abonare
Ofiţerii de poliţie şi cei din cadrul Brigăzii cu destinaţie specială „Fulger” au reţinut doi indivizi care alimentau maşinile la staţiile PECO , după care fugeau fără să plătească.

CHIŞINĂU, 9 sept – Sputnik. Doi indivizi, cu vârstele de 20 ani şi repectiv 29 ani, anterior judecaţi, au fost reţinuţi de ofiţerii de investigaţii din Chişinău cu suportul angajaţilor Brigăzii cu destinaţie specială „Fulger”. Aceştia sunt învinuiţi că ar fi comis cel puţin trei cazuri de jaf de motorină de la  staţiile PECO din sectorul Buiucani al Capitalei.

Indivizii se deplasau cu un automobil de model “BMW” la o staţie de alimentare, unde făceau plinul şi fugeau de la locul faptei fără să achite. Acţiunile criminale ale acestora au fost fixate de camerele de supraveghere instalate la aceste staţii.

De fiecare dată când mergeau la furt, cei doi schimbau plăcuţele de înmatriculare a automobilului cu numere furate de la acelaşi model de maşină. 

Suspecţii sunt reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru jafuri în serie. Conform legislaţiei penale în vigoare, indivizii riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.


Fluxul de știri
0