Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șoferul troleibuzului care a accidentat o femeie a explicat cauza impactului

© Sputnik / Евгений ПанасенкоТроллейбус
Троллейбус - Sputnik Moldova
Abonare
Bărbatul aflat la volanul troleibuzului în momentul accidentului ar putea face până la șapte ani de închisoare. Șoferul și-a recunoscut fapta, însă a dat vina pe asfaltul umed.

CHIȘINĂU, 8 sept — Sputnik. Șoferul troleibuzului de pe ruta nr. 24 din Chișinău, care a accidentat în ajun o femeie, a fost reținut joi pentru 48 de ore.

Incidentul s-a produs miercuri pe strada Bogdan Voievod din sectorul Râșcani. La moment se precizează informația cu privire la starea femeii şi gravitatea traumelor pe care le-a căpătat. Deocamdată se ştie doar că victima a supraviețuit. Afară de aceasta, în presă și pe rețelele de socializare au apărut informații care confirmă că femeia traversa strada regulamentar, adică pe trecerea de pietoni.

Poliția stabilește circumstanțele producerii accidentului. Suspectul a fost interogat în legătură cu posibila încălcare a regulilor de circulație. Bărbatul și-a recunoscut vina menționând că, atunci când a observat că o femeie traversează în fugă strada, el a frânat, însă troleibuzul nu s-a oprit la timp, deoarece carosabilul era umed.

Șoferul are 46 de ani și locuiește la Chișinău. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă pedeapsa cu închisoare de la 3 la 7 ani și privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe o perioadă de patru ani.

Fluxul de știri
0