Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăuieni, feriți-vă de semafoare!

© Photo : Игорь ВзоровСветофор на ул. Армянской
Светофор на ул. Армянской - Sputnik Moldova
Abonare
După reconstrucția arterei principale a oraşului, Ghişinăul mai are o atracţie demnă de a fi văzută, glumesc locuitorii capitalei Moldovei.

CHIȘINĂU, 8 sept — Sputnik. Trotuarele de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare din centrul capitalei nu erau nici mai înainte prea îngrijite, însă acum arată ca după bombardament. Fotograful din Chișinău Igor Vzorov a expediat redacției Sputnik Moldova imagini în care este imortalizată noua atracţie a Chișinăului.

"Semaforul de Pisa"". Ce-i drept, acesta se poate prăbuşi oricând asupra trecătorilor. Atrageţi atenţia pe ce se ține semaforul", a remarcat Vzorov.

Și este adevărat, acesta a fost fixat într-un mod uluitor: o scândură de lemn și o bandă adezivă. Mai rămâne să adăugăm că noul obiectiv se află la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Armenească. Prin urmare, dacă veți trece pe acest segment de drum, aveți grijă la semafor!

© Photo : Igor VzorovSemafor bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu str. Armenească
Semafor bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu str. Armenească - Sputnik Moldova
Semafor bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu str. Armenească
Fluxul de știri
0