Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un troleibuz a căzut într-un şanţ pe o stradă din Chişinău

Abonare
Un troleibuz de pe ruta 10 a căzut într-un şanţ pe strada Dosoftei din Capitală.

CHIŞINĂU, 7 sept – Sputnik. Un nou incident pe străzile din Chişinău. Un troleibuz de pe ruta 10 a căzut într-un şanţ pe strada Dosoftei din Capitală. Incidentul a avut loc în această dimineaţă, în timp ce vehiculul intra în Parcul de troleibuze numărul 1.

Maşina s-a prăbuşit cu roata din spate de pe partea stângă într-o tranşee săpată pe carosabil de angajaţii Termoelectrica. Din fericire, în troleibuz nu era nici o persoană, cu excepţia şoferului. Şanţul nu era securizat cu gard de protecţie pe partea unde maşina s-a prăbuşit.

Mai mulţi angajaţi ai Parcului de troleibuze au fost mobilizaţi pentru scoaterea vehiculului din şanţ. Operaţiunea de evacuare a maşinii a durat mai multe minute.

Din cauza lucrărilor la reţelele de termoficare, la finele lunii iulie, în apropiere de acest Parc de troleibuze s-a surpat pământul. Pe strada Henri Coandă s-a format un crater imens, imediat după ce a trecut un troleibuz plin cu pasageri. Oamenii care stăteau pe marginea străzii au reuşit să se salveze în ultimul moment.

Autorităţile Capitalei au declarat atunci că incidentul a avut loc din cauza lucrărilor de reparaţie la reţelele de termoficare.

Săptămâna trecută un caz similar a avut loc pe strada Puşkin, intersecţie cu Bucureşti. Un troleibuz s-a blocat în plin trafic, după ce roata din spate a căzut într-o groapă.

 

 

 

Fluxul de știri
0