Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caprele şi ţapii arestaţi la Căuşeni au fost eliberaţi

© Sputnik / Alexei Danichev / Accesați arhiva multimediaСтадо коз
Стадо коз - Sputnik Moldova
Abonare
O turmă formată din 20 de capre, ţapi şi iezi a fost reţinută timp de 36 de ore la Inspectoratul de Poliţie din Căuşeni.

CHIŞINĂU, 7 sept – Sputnik. Săptămâna a început neobişnuit la Inspectoratul de Poliţie din Căuşeni, oamenii legii fiind nevoiţi să reţină o turmă de capre. Un locuitor al oraşului Căuşeni s-a plâns la poliţie că în grădina sa pasc mai multe capre, care nu-i aparţin.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au găsit o turmă mare de capre, ţapi şi iezi care păştea nestingherit în grădina gospodarului. Pentru că nu ştiau cine este stăpânul paricopitatelor, oamenii legii au escortat caprele la sediul Inspectoratului de Poliţie din Căuşeni, unde le-au reţinut până la identificarea ciobanului.

A goat - Sputnik Moldova
Societate
Armata Naţională îşi vinde caprele

„Caprele au stat la Inspectoratul de Poliţie din Căuşeni 36 de ore”, a declarat pentru Sputnik poliţistul de sector Ion Gogu.

Stăpânul a fost identificat după ce Inspectoratul de Poliţie din Căuşeni a plasat un anunţ cu privire la caprele reţinute.

„Acesta s-a dovedit a fi un locuitor din satul Ursoaia, situat la 80 de kilometri de Căuşeni”, a precizat Gogu.

Deocamdată nu este clar cum au ajuns caprele de la Ursoaia la Căuşeni, dar poliţistul de sector spune că stăpânul acestora nu va fi tras la răspundere.

În cele 36 de ore cât au stat la Inspectoratul de Poliţie din Căuşeni, caprele au fost hrănite, adăpate şi mulse de oamenii legii. În turmă erau 20 de capre, ţapi şi iezi.

Fluxul de știri
0