Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De ce înjură primarul Chirtoacă pe Facebook

© privesc.euDorin Chirtoaca
Dorin Chirtoaca - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul de Chişinău, prin cumul nepot al liberalulu-şef Mihai Ghimpu, a avut o reacţie total deplasată şi neadecvată la faptul că o publicaţie din Rusia a încercat să deconspire identitatea băieţilor de la Carla's Dreams, dezvăluind numele celor care, în opinia lor, s-ar ascunde în dosul măştilor.

CHIŞINĂU, 6 sept — Sputnik. Explicând din start că nu este fan Carla's Dreams, primăraşul nostru bun la toate declară cu legitimă mânie: „f*ck off celor care susţin că i-au deconspirat identitatea!".

„Mâna Moscovei" a lovit iarăşi în cele sfinte pentru că jurnaliştii de la Life au procedat ca nişte "lepre" care le-au luat „farmecul "fishka" celor de la Carla's Dreams. (Primarul îi subapreciază totuşi dacă crede că farmecul trupei se ţine doar pe identitate ascunsă a interpreţilor.)

Dorin Chirtoacă în dialog cu locuitorii din Chișinău - Sputnik Moldova
Ce face primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, când își iese din pepeni (VIDEO)

Pe un ton patetic şi solemn, vrednicul nepot al unchiului afirmă că în cei patru ani de activitate a formaţiei oricine ar fi putut să le dea în vileag numele, dar nu au făcut-o „pentru ca de farmec nu te atingi. pentru daca te atingi, îl distrugi". Ce mai, aproape o poezie a ieşit de sub pana (tastatura) lui Chirtoacă.

Numai el ştie de ce, primarul consideră că jurnaliştii care le-au dezvăluit numele, i-au scuipat în suflet. „Si v-ati dat si eroi pe deasupra", punctează Chirtoacă. După care urmează o divagaţie lirico-istorică. Concluzia finală este că divulgarea numelor celor de la Carla's Dreams egalează practic cu trimiterea lor „in Siberia".

Ţinta postării de pe pagina de Facebook este însă tot referendumul nedrept prin care se încearcă înlăturarea lui de la putere.

„Am putea admite ca prin înjurătura din titlu am încălcat normele etice si morale, deci afirmaţia ar putea fi trecută în argumentarea pentru organizarea referendumului", a mai scris Chirtoacă.

Postarea primarului a provocat nedumerire printre utilizatorii reţeli de socializare. Cei mai mulţi i-ai recomandat să aibă grijă de treburile oraşului, de străzile şi trotuarele distruse, de corupţia din Primărie, decât să reacţioneze cu texte kilometrice la nişte chestiuni minore.

"Dle primar, aveți timp de scris postări kilometrice pe Facebook? In fiecare zi demonstrați că vă este in cot de acest oraş, aveți grija doar de PR", i-a scris cineva lui Chirtoacă.

Iar unul dintre iniţiatorii referendumului de demitere a primarului, Victor Chironda, l-a îndemnat: "Stimabile, lasă tu afacerile estea şi ieşi la lucru că te ajunge referendumul din urmă da tu stai pe facebook. Fă trotuarele pe bulevard că vine toamna".

Amintim că jurnaliştii de la portalul Life au scris că a descoperit secretul proiectului „Carla's Dreams". În viziunea lor, enigmaticul interpret al hitului acestei veri „Sub Pielea Mea-Eroina" este Andrei Țăruș, fost membru și fondator al trupei „In Quadro" din RM.

Fluxul de știri
0