Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Chișinău Criterium 2016 - o cursă de ciclism pe care nu trebuie s-o ratezi

© Sputnik / Мирослав РотарьSerghei Legheida, Mariana Manole
Serghei Legheida, Mariana Manole - Sputnik Moldova
Abonare
Cicliștii sunt așteptați la "Chișinău Criterium 2016". Doritorii de a participa la cursa de ciclism pot veni cu propria bicicletă, însă nu trebuie să-şi uite casca acasă deoarece ea este obligatorie. Anunțul a fost făcut, în cadrul unei emisiuni realizate în studioul Sputnik Moldova, de Mariana Manole, unul dintre organizatorii evenimentului.
Chișinău Criterium 2016-o cursă de ciclism pe care nu trebuie s-o ratezi

"Chișinău Criterium 2016" se va desfășura pe 18 septembrie, în sectorul Râșcani din Capitală. Competiția va include curse pe două distanțe: 32 km și 48 km, iar participanții vor putea opta pentru una din ele. Cicliștii vor avea la dispoziție 1 oră și 30 de minute pentru a parcurge distanța de 32 km și respectiv 2 ore și 20 de minute pentru distanța de 48 km. Rezultatele vor fi înregistrate de un sistem profesionist de cronometrare. Câștigătorul cursei va fi sportivul care va ajunge primul la linia de finiș. Pentru cei care deocamdată nu sunt gata să-și încerce puterile în competiție, va fi organizat VELO FUN, care presupune parcurgerea distanței de doar 15 km.

Autor: Cristina Danuța

Fluxul de știri
0