Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mohammed, cel mai popular nume din Anglia și Țara Galilor

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaЧасовая башня "Биг Бен" Вестминстерского дворца в Лондоне.
Часовая башня Биг Бен Вестминстерского дворца в Лондоне. - Sputnik Moldova
Abonare
Numele Mohammed se află în fruntea listei celor mai populare nume de băieți născuţi în Anglia și Țara Galilor. Iată câți copii au primit acest nume anul trecut.

CHIȘINĂU, 5 sept –Sputnik. Mohammed este cel mai popular nume pe care părinții îl aleg pentru băieții născuți în Marea Britanie. Totuși, acesta nu se află oficial în topul preferințelor din cauza diferitelor variațiuni de scriere, informează dailymail.co.uk.

Potrivit Oficiului Național de Statistică din Marea Britanie, în anul 2015 a fost înregistrat un număr de 7,361 de copii care au primit la naștere numele Muhammed, Mohammad sau Mohamed. Numele ar fi nimerit în fruntea clasamentului dacă s-ar fi cumulat toate variațiunile de scriere a acestuia.

Potrivit statisticilor oficiale, Oliver este cel mai popular nume dat băieților, iar pentru fetiţe părinții aleg cel mai des numele Amelia, acesta bucurându-se de cea mai mare popularitate printre britanici. Anul trecut a fost înregistrat un număr de aproximativ 6,941 de copii de gen feminin cu acest nume.

Totodată, numele tradiționale pe care le întâlnim în familia regală așa ca George, Harry și William își păstrează și ele pozițiile în primele 10 cele mai populare nume.

Fluxul de știri
0