Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin și Obama se întâlnesc în marja summitului G20 de la Nangzhou

© Sputnik / Михаил Климентьев / Trecere la banca de fotografiiПрезидент России Владимир Путин (слева) и президент США Барак Обама
Президент России Владимир Путин (слева) и президент США Барак Обама - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Întâlnirea președinților Rusiei, Vladimir Putin, și SUA, Barak Obama, a început luni, în marja summitului G20 din China.

CHIȘINĂU, 5 sept — Sputnik. Întâlnirea are loc la Centrul expozițional internațional din Nangzhou.

Putin și Obama și-au dat mâna după care au început negocierile. Din partea SUA la întâlnire asistă și secretarul de stat John Kerry.

The Nuclear capable Agni-I strategic ballistic missile - Sputnik Moldova
Moscova: SUA sporește riscul de utilizare a armelor nucleare

Din partea Rusiei la negocieri participă consilierul președintelui, Iurii Ușakov, purtătorul dec cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov și ministrul afacerilor externe Serghei Lavrov.

Anterior, purtătorul dec cuvânt al liderului rus, Dmitrii Peskov, le-a comunicat jurnaliștilor că, sâmbătă și duminică, Putin și Obama au avut câteva discuţii scurte și au convenit asupra unei întâlniri separate. Surse din delegația rusă au precizat că anume Obama a propus o întâlnire separată. Totodată, delegația rusă se pregătește de negocieri în format lărgit, dacă programul președinților va permite o astfel de întâlnire.

Fluxul de știri
0