Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Miss Rusia 2016: Chișinăul este minunat

© Sputnik / Мирослав Ротарь"Мисс Россия 2016" Яна Добровольская
Мисс Россия 2016 Яна Добровольская - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Deținătoarea titlului ”Miss Rusia-2016”, Yana Dobrovolskaya, se află la Chișinău. Ea a povestit pentru Sputnik Moldova despre scopul vizitei sale, dar și impresiile despre Chișinău.

CHIȘINĂU, 4 sept — Sputnik. Miss Rusia-2016, Yana Dobrovolskaya, se află pentru prima dată la Chișinău. Deținătoarea prestigiosului titlu, face parte din delegația orașului Tiumeni, la Congresul Internațional al Federației de biatlon, care se desfășoară la Chișinău.

”În îaceastă perioadă cât ne aflăm în Moldova, ne-am pregătit minuțios pentru a prezenta orașul Tiumeni, care va fi gazda Campionatului Mondial de biatlon din 2021. Eu am fost una dintre cei patru vorbitori, alături de Vladimir Yakușev, Dmitrii Guberniev și Pavel Belyavsky. Au fost făcute totalurile, și …. Victorie! Ura!”, a declarat Dobrovolskaya pentru corespondentul Sputnik.

”Rusia lupta pentru dreptul de a desfășura Campionatul Mondial la biatlon din 2021, și astăzi noi am obținut aceasta! Am filmat un scurt metraj despre regiunea Tiumeni în care ne-am dorit ca să se desfășoare Campionatul. Tiumeniul este orașul meu natal”, a mai povestit ea.

În afară de orașul Tiumeni, mai pretindeau și orașele Nové Město, din Cehia și Pokljuka din Slovenia. Tiumeniul a acumulat 25 de voturi, Pokljuka – 13 și Nové Město – 11 voturi.

Frumoasa Yana Dobrovolskaya și-a împărtășit impresiile despre capitala țării noastre.

”Chișinăul este foarte minunat! Deocamdată nu am gustat fructele moldovenești, dar încă nu e târziu. Neapărat le voi gusta”, a spus Dobrovolskaya.

Reprezentanta delegației din Tiumeni, Yana Dobrovolskaya, a devenit învingătoare la concursul național Miss Rusia-2016 în luna aprilei curent. Bătălia pentru marele premiu a fost între cele peste 50 de participante care visau să devină câștigătoarele concursului.

Presa scrie că învingătoarea concursului a câștigat o coroană unicat din aur alb, decorată cu diamante și perle, care valorează un milion de dolari. Dobrovolskaya de asemenea a primit trei milioane de ruble, un automobil și posibilitatea de a reprezenta Rusia la concursul ”Miss World” și ”Miss Univers”.

Fluxul de știri
0