Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Jasmin, întâmpinată cu urale la concursul Novaia Volna

© Sputnik / Yana ZaharovaЗаслуженная артистка России Жасмин выступила в Оргееве в честь юбилея "Милсами"
Заслуженная артистка России Жасмин выступила в Оргееве в честь юбилея Милсами - Sputnik Moldova
Abonare
Renumita cântăreață Jasmin a uimit spectatorii cu silueta sa splendidă. Aceasta a participat la ceremonia de deschidere a concursului "Novaia Volna 2016".

CHIȘINĂU, 4 sept – Sputnik. Cântăreața Jasmin, artist emerit al Federației Ruse, a evoluat la ceremonia de deschidere a concursului ”Novaia Volna 2016” din orașul Soci. Aceasta a interpretat piesa ”Три точки тире”. Sala a întâmpinat-o cu aplauze furtunoase.

”Îmi doresc să vă bucurați de cât mai mulți participanți străluciți și talentați la Novaia Volna. O seară frumoasă"- a spus Jasmin, adresându-se publicului.

Илан Шор и Жасмин - Sputnik Moldova
Rusia
Jasmin a publicat primele fotografii cu nou-născutul Miron

Potrivit oaspeților și participanților la concurs, Jasmin a impresionat toată lumea cu silueta sa magnifică. Mai ales că acum câteva luni, cântăreața i-a născut un fiu, pe nume Miron, primarului de Orhei, Ilan Șor.

Concursul ”Novaia Volna” se află deja la a 15-a ediție și se desfășoară în orașul rusesc Soci. Concursul are loc în perioada 3-9 septembrie pentru al doilea an consecutiv. Șaisprezece tineri din 12 state ale lumii sunt principalii concurenți care își doresc victoria în concurs. Ei au fost selectați din peste 10 000 de participanți.

Începând cu anul 2002 și până în anul 2015, concursul era organizat la Jūrmala, Letonia, iar în anul 2015 "Novaia Volna" și-a schimbat locația în orașul Soci.

Fluxul de știri
0