Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultimatumul lui Ghimpu: nu poţi fi cu capul în nori şi cu mâna la...

© SputnikMihai Ghimpu
Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Abonare
Mihai Ghimpu face declaraţii tăioase la un post de televiziune şi ameninţă că va părăsi coaliţia majoritară din Parlament. Acesta i-a dat un ultimatum lui Leancă.

CHIŞINĂU, 2 sept – Sputnik. Liderul Partiidului Liberal, Mihai Ghimpu, ameninţă că va părăsi coaliția majoritară din Parlament, dacă Iurie Leancă nu renunță la ideea demiterii nepotului său, Dorin Chirtoacă. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N4.

„Partener mai vedem, Mai are vreo două trei zile. Dacă nu se retrage din alianța cu socialiștii din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) eu îmi retrag semnătura de pe Acordul de colaborare. Am anunțat a doua oară astăzi, celor care mi-au garantat. Săptămâna viitoare dacă nu se retrage, înseamnă că… Nu poți fii şi cu capul în nori şi cu mâna la…, a declarant liderul liberalilor.

Ghimpu spune că a acceptat parteneriatul cu PPEM din parlament doar pentru că Leancă i-ar fi promis că se va retrage din procesul de iniţiere a referendumului anti-Chirtoacă.

Iurie Leancă încă nu a comentat aceste declaraţii.

Fluxul de știri
0