Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Concurs inedit la hipism în Moldova

© http://ortodox.md/Concurs național republican Sfinții Mucenici Flor și Lavru
Concurs național republican Sfinții Mucenici Flor și Lavru - Sputnik Moldova
Abonare
Iubitorii de hipism vor participa la cea de a treia ediție a concursului național republican ”Sfinții Mucenici Flor și Lavru”.

CHIȘINĂU, 30 aug — Sputnik. De ziua prăznuirii Sfinților Mucenici Flor și Lavru, Şcoala Republicană Specializată de Hipism şi Pentatlon Modern împreună cu Direcția Mitropolitană va organiza miercuri, a treia ediție a concursului național republican al premiului Sfântul Mucenic Flor și Lavru, informează portalul ortodox.md.

Acești Sfinți Mucenici sunt socotiți protectorii cailor, iar sărbătoarea are un ecou mondial. În unele țări, decenii la rând la școlile specializate de Hipism se organizează diferite concursuri și competiții. Scopul evenimentului este de a populariza hipizmul în Republica Molsova și a sărbătorii Sf. Mucenici Flor și Lavru.

Cu aceată ocazie va fi organizată și expoziția Republicană de porumbei și păsări. Doritorii de a participa la acest eveniment, sunt așteptați, miercuri, 31 august, ora 9.00 în incinta Şcolii Republicane Specializată de Hipism şi Pentatlon Modern, pe adresa: str. Calea Orheiului 90 din municipiul Chişinău.

Fluxul de știri
0