Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Comisia Europeană - 2,5 milioane de euro pentru afacerea ta

© Sputnik / Miroslav RotariAna Ciofu, Ghenadie Plămădeală
Ana Ciofu, Ghenadie Plămădeală - Sputnik Moldova
Abonare
Până la acest moment, nicio întreprindere mică sau mijlocie din Republica Moldova nu a obținut finanțare de la Comisia Europeană prin Programul Horizon 2020. Informația a fost făcută publică de Ana Ciofu, care este consultant pentru întreprinderi mici și mijlocii în cadrul Programului Horizon 2020 al Comisiei Europene.
2,5 milioane de euro de la Comisia Europeană pentru afacerea ta

Ana Ciofu a declarat, în cadrul unei discuții purtate în studioul radio Sputnik Moldova, că antreprenorii moldoveni depun foarte puține dosare, doar 22 până în acest moment, în timp ce oamenii de afaceri din alte state depun sute de solicitări. La discuția din studioul Sputnik Moldova a participat și managerul de proiect al Camerei de Comerț Moldo-Italiene Igor Plămădeală. Cei doi au oferit sfaturi privind modul în care trebuie întocmite dosarele, pentru ca moldovenii cu afaceri mici și mijlocii să poată obține împrumuturi nerambursabile de la Comisia Europeană.

Autor: Sergiu Praporșcic

Fluxul de știri
0