Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Peste 6 mii de poliţişti vor fi dislocaţi astăzi în localităţile din ţară

© Sputnik / Rodion PROCAPoliția
Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Aproape 6 mii de poliţişti vor fi dislocaţi pentru asigurarea ordinii publice pe întreg teritoriul ţării, dar şi în municipiul Chişinău.

CHIŞINĂU, 27 aug – Sputnik. Pe data de 27 august, când Moldova marchează 25 de ani de independenţă, dar şi pe parcursul zilelor de 28-31 august, declarate drept zile de odihnă, poliţia va intensifica măsurile de asigurare a ordinii publice în întreaga ţara, a declarat şeful Inspectoratului General al Poliţiei (IGP), Alexandru Pânzari.

Протесты в Кишиневе, 27 августа - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Parada militară din PMAN, condimentată cu proteste

„Aproape 6 mii de poliţişti vor fi dislocaţi pentru asigurarea ordinii publice pe întreg teritoriul ţării, dar şi în municipiul Chişinău”, a declarat şeful de la IGP. 

Potrivit lui Pânzari, poliţia va fi activă şi pe 28 august, când mai multe localităţi din ţară îşi sărbătoresc hramul. 

Inspectoratul Naţional de Patrulare va asigura pe 27 august buna desfăşurare a Paradei militare. În acest scop vor fi dislocate echipaje pedestre şi de patrulare mobilă crae vor dirija fluxul participanţilor la trafic. 

Populaţia a fost îndemnată să respecte cerinţele legale ale poliţiştilor, să nu vină în PMAN cu arme şi alte obiecte interzise şi să nu consume alcool, iar în cazul în care deţin vreo informaţie despre vreun posibil pericol să anunţe imediat poliţia la 902. 

Fluxul de știri
0