Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Repetiţiile din PMAN dau peste cap circulaţia rutieră din capitală

© Sputnik / Мирослав РотарьПробки Кишинева, Полиция
Пробки Кишинева, Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Conducătorii auto sunt nevoiţi să ocolească bulevardul Ştefan cel Mare şi să stea ore în şir în ambuteiaje pe străzile paralele.

CHIŞINĂU, 25 aug — Sputnik. În dimineaţa zilei de joi, nervii conducătorilor auto atât ai mijloacelor de transport private, cât şi ai celui în comun, au fost puşi la grea încercare.

Centrul capitalei este iarăşi blocat, de această dată din cauza repetiţiilor pentru parada din 27 august. Chiar dacă Primăria Chişinăului a anunţat din timp că bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt va fi închis pentru circulaţie în zilele de 24, 25, 26 august, acest lucru nu pare să-i fi ajutat în vreun fel pe şoferi.

Репетиция военного парада - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Centrul Chişinăului, blocat săptămâna aceasta pentru mai multe zile

Pe străzile paralele cu artera principală s-au format ambuteiaje enorme.

Joi, 25 august, circulaţia a mai fost oprită, în afară de centrul oraşului, în perimetrul străzilor Ismail şi Mihai Viteazul, iar de la 10.00 până la 15.30 şi de la 18.30 până la 20.00 va fi restricţionată circulaţia în perimetrul PMAN.

Vineri, de la 7.30 până la 11.00, va fi blocată circulaţia rutieră între străzile Ismail şi Mihai Viteazul, iar de la 11.00 la 16.00 — în perimetrul Pieţii Marii Adunări Naţionale. Sputnik a informat anterior despre ambuteiajele kilometrice formate pe străzile capitalei în care conducătorii auto sunt nevoiţi să aştepte cu orele.

Fluxul de știri
0