Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Fondos: Suntem puși în situația de a fi sau de a nu fi în viitor

© Sputnik / Rodion ProcaArmata naţională a RM
Armata naţională a RM - Sputnik Moldova
Abonare
Noi suntem puși în situația de a fi sau de a nu mai fi în viitor, de aceea este imperios necesară elaborarea unui document cu privire la apărărarea națională. Declaraţia a fost făcută de secretarul de stat al Ministerului Apărării, Aurel Fondos.

CHIŞINĂU, 23 – Sputnik. Marţi, în cadrul unei mese rotunde, Ministerului Apărării împreună cu reprezentanţii societăţii civile au supus dezbaterilor proiectul Strategiei Naționale de Apărare. Secretarul de stat al Ministerului Apărării, Aurel Fondos, consideră că documentul este extrem de necesar la momentul dat.

“Noi suntem puși în situația de a fi sau de a nu fi în viitor, de aceea elaborarea unui document în privința apărării naționale este extrem de necesar”, a declarat Fondos.

Potrivit reprezentaţilor Minitsterului, scopul principal al documentului este de a elabora cadrul legal al structurii de planificare a apărării. Procesul de avizare al proiectului Strategiei urmează să fie finalizat până la întâi septembrie. Autorităţile  speră ca documentul să fie aprobat pe parcursul lunii viitoare.

Fluxul de știri
0