Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La un pas de moarte: inconştienţa părinţilor putea provoca o tragedie

© Sputnik / Евгений ПанасенкоОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără familie cu copilul în cărucior era să ajungă sub roţile unui automobil în preajma unei staţii de transport în comun. Pe Sputnik puteţi vedea înregistrarea video de la aceast incident.

CHIŞINĂU, 23 aug — Sputnik. În majoritatea cazurilor, pietonii dau vina pentru provocarea unor accidente pe şoferii nesăbuiţi, care depăşesc viteza ori execută manevre de depăşire nejustificate. Sunt însă suficiente cazuri în care pietonii înşişi încalcă regulile de circulaţie, fără a le păsa de propria siguranţă.

Pe reţelele de socializare au fost postate imagini video cu o tânără pereche care iese pe neaşteptate pe carosabil de după un troleibuz, chiar în faţa unui automobil care circula pe acolo. Culmea este că aceştia aveau şi un copil mic în cărucior. Incidentul a avut loc la o staţie de transport în comun de pe una dintre cele mai aglomerate străzi din capitală, Alecu Russo.

Din fericire, conducătorul auto a frânat la timp, reuşind să evite un grav accident. Bărbatul care ducea căruciorul a făcut un semn de scuze cu mâna şi a fugit mai departe, fără a conştientiza probabil că fapta sa iresponsabilă i-ar fi costat viaţa pe el şi pe familia sa.

Fluxul de știri
0