Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un elev a obţinut compensații pentru relațiile intime cu profesoara sa

© Flickr / ALlisson HFrau
Frau - Sputnik Moldova
Abonare
Un elev din SUA care a întreținut relații intime cu profesoara sa va primi o compensație impunătoare pentru „traume grave”.

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Un elev din statul american California va primi şase milioane de dolari drept compensație pentru daune morale provocate de profesoara sa cu care a întreținut relațiile sexuale.

A North Carolina ethics commission may have accidentally legalized sexual bribery. - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un fost ministru filmat în timp ce făcea sex

Tânărul a început relaţia cu profesoara sa de limba engleză pe când avea 16 ani. Idila lor a ieșit la iveală atunci când profesoara a rămas însărcinată. Ea a fost arestată la două luni de la nașterea copilului. Aceasta risca 29 ani de închisoare, însă instanța a condamnat-o la un singur an privațiune de libertate.

Elevul a povestit că angajații instituției de învățământ erau la curent cu relația dintre cei doi, însă nu au întreprins nimic pentru a-i pune capăt. Mai mult decât atât, tânărul i-a învinuit pe pedagogi de neglijență în serviciu și de „complicitate la infracțiune". Potrivit elevului, această istorie de dragoste i-a lăsat răni profunde.

„Am devenit tată fiind eu însumi copil", afirmă acesta citat de „Evenind Standard".

Reprezentantul școlii, Tom Delapp, a declarat că achitarea compensației pretinse echivalează cu recunoașterea vinei. După arestarea profesoarei, alți doi elevi ai acestei instituții au recunoscut că au avut relații intime cu ea.

Fluxul de știri
0