Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Explozie într-un apartament din Suedia. Un copil de 8 ani a murit.

© ROGER LUNDSTENExplozie în Suedia
Explozie în Suedia - Sputnik Moldova
Abonare
Un copil de opt ani dintr-o familie de migranţi a murit în urma unei explozii provocate de o grenada aruncată într-un apartament din Göteborg,Stockholm, Suedia.

CHIŞINĂU, 22 aug – Sputnik. Luni, la orele trei dimineaţa, poliția a fost alertatată în privinţa unei explozii produse într-un apartament din oraşul Göteborg, Suedia. Poliţia bănuieşte că este un act de răfuială, întrucât în apartament locuia un tânăr implicat acum un an într-un atac armat. Reglarea de conturi ar fi avut loc între nişte grupări criminale din nordul Africii, informează aftonbladet.se.

Potrivit autorităţilor, în apartament se aflau mai multe persoane, printre care cinci copii, care însă nu au avut nevoie de spitalizare. Băiatul de opt ani care a fost grav rănit a fost transportat de urgenţă la spital, dar nu a mai putut fi salvat. Copilului provenea dintr-o familie de imigranţi.

„Am trăit cele mai groaznice clipe din viaţa mea. Este o minune că nu au murit mai multe persoane”, a declarat Tomas Fuxborg, ofiţerul de presă al Poliţiei oraşului. 

Poliția a demarat o anchetă preliminară privind tentativă de omor, dar până la moment nimeni nu a fost arestat.

Fluxul de știri
0