Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Orheiul a boicotat întâlnirea Platformei DA cu oamenii aduși din alte raioane

Abonare
Conducerea formațiunii „Demnitate și adevăr” (DA)a fost întâmpinată la Orhei cu un miting de protest. Orheienii s-au adunat în preajma Casei de Cultură, inde urma să aibă loc întâlnirea liderului Platformei, Andrei Năstase, cu susținătorii săi, pentru a-şi spune părerea despre această întrunire.

Protestatarii afirmă că la întâlnirea cu activiștii DA au fost aduși locuitori din alte raioane ale ţării, iar în incinta Casei de Cultură, practic, nu erau persoane din Orhei. Manifestanții subliniază că membrii Platformei DA, în spatele căreia se află Victor și Viorel Țopa, i-au  insultat în repetate rânduri pe orheieni.

În timpul luării sale de cuvânt în fața celor prezenți, Năstase a vorbit iarăşi despre nivelul decent de trai, despre combaterea corupției și prosperarea generală. Fără a spune însă ceva nou, deoarece toate aceste lozinci migrează din programul unui partid în altul.

Membrii Platformei DA așa și nu au avut curaj să iasă în fața cetățenilor din Orhei.

Fluxul de știri
0