Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

(VIDEO) Explozie puternică la o nuntă în Turcia. Cel puțin 50 de morți

© AFP 2024Ambulances arrive at site of an explosion on August 20, 2016 in Gaziantep following a late night militant attack on a wedding party in southeastern Turkey
Ambulances arrive at site of an explosion on August 20, 2016 in Gaziantep following a late night militant attack on a wedding party in southeastern Turkey - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a presupus că atacul terorist ar fi fost organizat de gruparea teroristă „Statul Islamic".

CHIȘINĂU, 21 aug — Sputnik. În orașul turc Gaziantep, aflat la hotar cu Siria, în apropiere de Aleppo, s-a produs o explozie puternică în timpul unei nunți, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Imediat după momentul exploziei, s-a anunța despre 22 de morți și cel puțin 94 de răniți. Conform informațiilor actualizate, numărul morților s-a ridicat la 50 de persoane.

Au apărut mai multe imagini foto și video de la locul tragediei.

Fluxul de știri
0