Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum arată gurile de canalizare după reabilitarea srăzilor din Chişinău

© Sputnik / Nicu GoncearReparația Drumurilor în Chișinău. Gurile de canalizare dispar sub stratul de asfalt
Reparația Drumurilor în Chișinău. Gurile de canalizare dispar sub stratul de asfalt - Sputnik Moldova
Abonare
Chişinăul este oraşul contrastelor: gurile de canalizare ori sunt neastupate, ori îngropate în asfalt.

CHIŞINĂU, 20 aug — Sputnic. Capitala a ajuns în aceste zile un imens şantier. Dincolo de ambuteiaje şi traficul desfăşurat cu dificultate, lucrările de reabilitare a străzilor din Chişinău oferă şi o mulţime de curiozităţi.

Am scris deja despre curbele stranii pe care le face noul marcaj de pe bulevardul Ştefan cel Mare, despre care primarul Dorin Chirtoacă a spus că este unul temporar, solicitat de Ministerul Apărării (condus de colegul său de partid Anatol Şalaru). Edilul nu a explicat însă câţi bani au fost aruncaţi în vânt pentru un marcaj temporar şi din ai cui buzunar au fost scoşi. Cu siguranţă, nu din buzunarul celor doi liberali.

Bulevardul Ștefan cel Mare - Sputnik Moldova
Societate
Misterul figurilor enigmatice din Chișinău, descoperit vineri

Corespondentul Sputnik Moldova a mai surprins o curiozitate, pe care a imortalizat-o în imagini fotografice. Este vorba de gurile de canalizare astupate aproape în totalitate cu asfalt.

Fără îndoială, Chişinăul este un oraş al contrastelor: ori guri de canalizare neastupate, în care pot să cadă oricând pietonii, ori îngropate complet în asfalt.

Muncitorii care execută lucrările de reconstrucţie a arterei principale au o explicaţie. Ei afirmă că în felul acesta va fi evitată formarea unor goluri în jurul fântânilor. Surplusul de asfalt urmează să fie înlăturat, iar gurile de canalizare vor fi dotate cu capac.

Fluxul de știri
0