Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Apărarea lui Șor a atacat cu apel aplicarea arestului la domiciliu

© SputnikCurtea de apel апелляционная палата
Curtea de apel апелляционная палата - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Avocații primarului orașului Orhei, Ilan Șor, au contestat la Curtea de Apel Chișinău prelungirea arestului la domiciliu aplicat clientului lor. Apelul va fi examinat săptămâna viitoare.

CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. Avocații lui Ilan Șor au atacat cu apel decizia de prelungire a arestului la domiciliu, aplicată edilului de Judecătoria sectorului Centru din capitală, a declarat pentru Sputnik avocatul Demis Ulanov.

Judecătoria buiucani din Chișinău a decis joi să prelungească pentru încă 30 de zile menținerea lui Șor în arest la domiciliu.

„Considerăm această decizie ilegală și neîntemeiată. Procuratura nu a prezentat dovezi noi. Partea apărării însă și-a argumentat poziția cu destule dovezi. De asemenea, am prezentat semnăturile a 17 mii de cetățeni moldoveni, care îl consideră nevinovat pe Ilan Șor și pledează pentru eliberarea acestuia”, a declarat Ulanov.

Avocatul a mai ținut să sublinieze că Șor colaborează în continuare cu ancheta și că în poziția acestuia nu a intervenit nicio schimbare.

© SputnikCerere de apel depusă de avocații primarului de Orhei, Ilan Șor
Cerere de apel depusă de avocații primarului de Orhei, Ilan Șor - Sputnik Moldova
Cerere de apel depusă de avocații primarului de Orhei, Ilan Șor
Fluxul de știri
0