Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Apărarea lui Șor a atacat cu apel aplicarea arestului la domiciliu

© SputnikCurtea de apel апелляционная палата
Curtea de apel апелляционная палата - Sputnik Moldova
Abonare
Avocații primarului orașului Orhei, Ilan Șor, au contestat la Curtea de Apel Chișinău prelungirea arestului la domiciliu aplicat clientului lor. Apelul va fi examinat săptămâna viitoare.

CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. Avocații lui Ilan Șor au atacat cu apel decizia de prelungire a arestului la domiciliu, aplicată edilului de Judecătoria sectorului Centru din capitală, a declarat pentru Sputnik avocatul Demis Ulanov.

Judecătoria buiucani din Chișinău a decis joi să prelungească pentru încă 30 de zile menținerea lui Șor în arest la domiciliu.

„Considerăm această decizie ilegală și neîntemeiată. Procuratura nu a prezentat dovezi noi. Partea apărării însă și-a argumentat poziția cu destule dovezi. De asemenea, am prezentat semnăturile a 17 mii de cetățeni moldoveni, care îl consideră nevinovat pe Ilan Șor și pledează pentru eliberarea acestuia”, a declarat Ulanov.

Avocatul a mai ținut să sublinieze că Șor colaborează în continuare cu ancheta și că în poziția acestuia nu a intervenit nicio schimbare.

© SputnikCerere de apel depusă de avocații primarului de Orhei, Ilan Șor
Cerere de apel depusă de avocații primarului de Orhei, Ilan Șor - Sputnik Moldova
Cerere de apel depusă de avocații primarului de Orhei, Ilan Șor
Fluxul de știri
0