Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un indicator „CAPCANĂ”, montat în „taină” în centrul Chișinăului

© Sputnik / Nicu Goncearstr. Mitropolit Dosoftei
str. Mitropolit Dosoftei - Sputnik Moldova
Abonare
Lipsa de coordonare între diverse instituții și servicii municipale din Chișinău se vede la tot pasul, mai cu seamă în aceste zile, când mai multe străzi din centrul capitalei sunt transformate în șantiere. Vedeți aici imagini video și foto.

CHIȘINĂU, 19 aug – Sputnik. Vineri, pe strada Mitropolit Dosoftei din capitală a fost instalat un indicator care anunță conducătorii auto despre faptul că pe porțiunea respectivă au loc lucrări de reparație a drumului. Sub acest indicator a fost plasat, însă în zadar sau poate doar cu anticipație, indicatorul „Acces interzis”, de care șoferii nu au ținut cont.

Mai mult, pe sensul giratoriu din preajma Universității „Ion Creangă” de dimineață s-a aflat un echipaj al poliției. Agentul de circulație rutieră îndrepta automobilele direct spre porțiunea de drum cu indicatorul „Acces interzis”.

© Sputnik / Nicu GoncearBulevardul Ștefan cel Mare
Bulevardul Ștefan cel Mare - Sputnik Moldova
Bulevardul Ștefan cel Mare

Oamenii legii au subliniat că deși a fost plasat indicatorul acces interzis, porțiunea respectivă de drum încă este practicabilă, iar închiderea ei ar provoca ambuteiaje imense pe alte străzi din preajmă. Ei au precizat de asemenea că în acest caz nu este vorba despre încălcarea Regulamentului circulației rutiere deoarece indicațiile agentului de circulație au prioritare față de semafoare, indicatoare și marcaje.

© Sputnik / Nicu Goncearstr. Mitropolit Dosoftei
str. Mitropolit Dosoftei - Sputnik Moldova
str. Mitropolit Dosoftei

Vineri dimineața mai mulți chișinăuieni au fost blocați în trafic din cauza ambuteiajelor provocate de închiderea mai multor porțiuni de drum.

© Captură ecran: waze.comBulevardul Ștefan cel Mare
Bulevardul Ștefan cel Mare - Sputnik Moldova
Bulevardul Ștefan cel Mare
Fluxul de știri
0