Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident în Chișinău cu implicarea unui microbuz

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Pe rețelele de socializare au apărut imagini video de la accidentul în care a fost implicat un microbuz de pe ruta nr. 118. Au avut de suferit cinci persoane, printre care se numără un copil de 7 ani și o pensionară de 72 de ani.

CHIȘINĂU, 18 aug — Sputnik. Un accident rutier grav cu implicarea unui microbuz de rută s-a produs joi în Chișinău. În urma acestuia au avut de suferit cinci persoane.

„Accidentul s-a produs la ora 09.40 pe șoseaua Muncești, 193. Conducătorul auto (anul nașterii 1991) al microbuzului nr.118 a intrat într-un automobil marca „Skoda", care era condus de un bărbat născut în anul 1983", a declarat pentru Sputnik Adrian Jovmir, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliție Chișinău.

Accident în Chișinău, 17.08.2016, strada Ștefan cel Mare vizavi de sediul central al Moldtelecom - Sputnik Moldova
Accidente
Accident în capitală. Comentariul neașteptat al unui șofer jovial

Potrivit acestuia, nu a fost stabilită deocamdată o versiunea prealabilă privind cauza accidentului. "Urmează să fie efectuată expertiza auto-tehnică. Este încă devreme să spunem cine se face vinovat de acest accident", a menționat reprezentatul poliției.

După ce s-a tamponat cu microbuzul, autoturismul a mai fost lovit de un alt automobil.

Diana Blănaru, purtătorul de cuvânt al Centrului National Stiintifico-Practic de Medicină Urgentă, a declarat că la locul producerii accidentului au fost trimise două ambulanțe.

„Au fost rănite cinci persoane, printre care și un copil de 7 ani. Acesta a fost transportat la spitalul „V. Ignatenco". Mama copilului a refuzat să fie spitalizată. Celelalte persoane — două femei în vârstă de 72 și, respectiv, 39 de ani, precum și conducătorul auto de 26 de ani au fost internate la spitalul de urgență", a spus Blănaru.

Aceasta afirmă că toate persoanele care au avut nevoie de îngrijiri medicale se aflau în microbuz. Ele au suferit fracturi și comoții cerebrale fiind vorba de leziuni de gravitate medie. Alte victime nu s-au înregistrat.

Fluxul de știri
0