Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ghimpu a început să se comporte straniu: a luat-o la stânga

© unimedia.infoautomobil Ghimpu
automobil Ghimpu - Sputnik Moldova
Abonare
Liberalul numărul unu din Moldova a fost filmat de o cameră de bord cum virează la stânga fără a semnaliza.

CHIŞINĂU, 17 aug – Sputnik. Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, continuă să ignore Regulamentul Circulaţiei Rutiere (RCR), manifestând dispreţ faţă de toţi participanţii la trafic.

Liberalul numărul unu din Moldova a fost filmat de o cameră de bord cum virează la stânga fără a semnaliza. Maşina de lux cu numere de înmatriculare C PL 001, care îi aparţine lui Ghimpu, circula pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt. Ajungând în Piaţa Marii Adunări Naţionale, aceasta virează pe strada Puşkin fără a semnaliza.

Cazul a fost înregistrat de camera de bord a unui autovehicul care circula în spatele Mercedes-ului lui Mihai Ghimpu.

Inspectoratul Naţional de Patrulare a anunţat că va verifica cine era la volanul maşini şi dacă se dovedi că este vinovat, şoferul Mercedes-ului C PL 001 va fi amendat conform RCR. Acesta riscă amendă de la 30 la 50 de unităţi convenţionale şi 4 puncte de penalizare.

Nu este pentru prima dată când Mihai Ghimpu încalcă regulile de circulaţie. Acesta a mai fost surprins cum parchează în locuri interzise, de exemplu pe trotuar, barând astfel circulaţia pentru pietoni.

În PL, Regulamentul Circulaţiei Rutiere este ignorat nu doar de liderul acestuia, dar şi de vicepreşedintele formaţiunii, primarul Chişinăului Dorin Chirtoacă, care este nepotul lui Ghimpu.

Recent mașina primarului Chirtoacă, de model Toyota Camry, cu numerele de înmatriculare C LI 162, a fost surprinsă de o camera video în momentul în care a început o manevră de depășire exact pe trecerea de pietoni, unde sunt amplasate și limitatoare de viteză. Mai mult, edilul a ieșit chiar pe contrasens.

 

Fluxul de știri
0