Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Din centrul Chișinăului te poți pomeni direct „pe lumea cealaltă”

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaПразднование "Хэллоуина" в Москве
Празднование Хэллоуина в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
„Nu au înfipt nici măcar o creangă”, probabil așa gândesc chișinăuienii care trec pe lângă o gură de canalizare neacoperită, amplasată chiar în centrul capitalei.

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Din cauza lucrărilor de reparație care au loc pe bulevardul Ștefan cel Mare, teritoriul din preajma artere principale a capitalei amintește tot mai mult de locația unui joc computerizat terifiant.

Chișinăuienii care au grijă de „lustrația" locurilor vulnerabile din orașul natal au imortalizat în imagini video o gură de canalizare neacoperită, pe un trotuar din zona bulevardului central.

Din imagini se vede că lucrătorii „sârguiincioși" nu au înfipt măcar o creangă pentru a marca fântâna rămasă fără capac. Iar aceasta se află chiar în plin centrul capitalei, lângă Aleea Clasicilor din Grădina publică Ștefan cel Mare.

Această gaură neagră continuă să se caşte sinistru. Evident, oricine — nu dea Domnul! — se poate pomeni în ea. Deocamdată se ştie doar de un automobil care a ajuns cu roata în gaura cu pricina.

Fluxul de știri
0