Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ploaia torențială a împiedicat-o pe Natalia Stratulat să ajungă în finală

© AFP 2024 / Adrian DENNISNatalia Stratulat
Natalia Stratulat - Sputnik Moldova
Abonare
Vremea capricioasă, amânarea competițiilor de calificare deja după începerea lor. Drept consecinţă, aruncătoarea de disc Natalia Stratulat nu a reușit să se califice în finala Olimpiadei.

CHIȘINĂU, 16 aug  — Sputnik. Moldoveanca Natalia Stratulat a ratat calificarea în finală la proba de aruncare a discului, la Olimpiada de la Rio de Janeiro.

Căderea sportivei din Venezuela, FIGUEROA  Yusleidy,  în timpul competițiilor la JO de la Rio. - Sputnik Moldova
Ascensiune și cădere la Olimpiada-2016 de la Rio de Janeiro

Din cauza ploii torențiale, organizatorii au fost nevoiți să întrerupă competițiile în grupa „A", unde a participat și reprezentanta Moldovei. În cele din urmă, atletele au revenit în sector. Cel mai bun rezultat al Nataliei a fost de 53,27 metri, aceasta clasându-se pe locul 14 în grupă și pe locul 30 în lotul aruncătoarelor de disc. În finală s-au calificat 12 sportive.

Stratulat s-a născut la 24 iulie 1987. Inițial și-a încercat puterile în aruncarea discului, dar şi a greutăţii, însă ulterior s-a concentrat anume asupra aruncării discului. Ea s-a calificat pentru Jocurile Olimpice după ce a câștigat campionatul național în februarie anul curent, aruncând discul la distanța de 61,85 metri. Atunci a urcat pe podium cu fiul în brațe.

Fluxul de știri
0