Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Năstase trage ponoase. Sandu e candidatul

© Sputnik / Rodion ProcaРаду Бушилэ
Раду Бушилэ - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, este candidatul opoziției la alegerile prezidențiale din toamnă. Declarația a fost făcută în studioul radio Sputnik Moldova de către juristul și comentatorul politic Radu Bușilă.
Năstase trage ponoasele. Sandu e candidatul

Potrivit lui Bușilă, dintre liderul partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și cel al Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, birocrații occidentali, în special americanii, au preferat-o pe ultima, fostul ministru al Educației urmând să fie candidatul opoziției de dreapta la alegerile prezidențiale.

,,Eu îmi exprim profundul regret față de Platforma DA, inclusiv față de Andrei Năstase. Acest om a muncit pentru a organiza proteste masive. Pe când Maia Sandu venea cu ochelarii de soare pe nas asistând la aceste manifestații, iar lumea nici măcar nu știa cine este ea'', susține Bușilă.

El mai spune că proiectul Maiei Sandu nu este altceva decât o bășică de săpun creat din exterior. În opinia sa, PAS nu are nici o șansă de a se afirma în Republica Moldova ca proiect politic, iar Sandu ca politician autentic. Lumea nu uită faptul că, până nu demult, Sandu a făcut parte din arcul guvernamental, fiind responsabilă direct, prin semnăturile puse pe anumite acte, de acest dezastru care există în țara noastră. 

Fluxul de știri
0