Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O femeie a fost executată pentru trafic de copii

© drive2.ruPedeapsă capitală
Pedeapsă capitală - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O femeie a fost executată în China. Ea a fost condamnată la moarte pentru trafic de copii și făcea parte dintr-o grupare criminală care se ocupa cu vânzarea minorilor.

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. În China a fost executată o femeie învinuită de trafic de copii, transmite RIA Novosti cu referire la agenția Xinhua.

Potrivit sursei citate, femeia cu numele Huang, a cărei naționalitate nu este specificată, a fost condamnată la pedeapsă capitală în luna mai 2014, de o instanță de judecată din regiunea autonomă Guangxi Zhuang. Începând cu anul 2010, ea ar fi participat la traficarea a peste 20 de copii cu vârstele cuprinse între 10 zile până la 7 luni.

penitenciar тюрма - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În Moldova a scăzut numărul traficanţilor de persoane

Potrivit instanței, femeia făcea partea dintr-o grupare de traficanți, formată din 20 de cetățeni ai Chinei și Vietnamului. Aceștia au fost condamnați la privațiune de libertate de la 22 de luni până la închisoare pe viață. În cadrul investigațiilor, poliția a reușit să salveze 11 copii.

După ce instanţa a condamnat-o pe Zhuang la pedeapsă capitală, aceasta a atacat decizia într-o instanță superioară care, în ianuarie 2015, a decis menținerea verdictului.

Gruparea de traficanți aducea copii din Vietnam și îi vindea diverșilor solicitanți sau organiza transportarea vietnamezelor gravide în China. Imediat după naștere, acestea își vindeau copiii.

Fluxul de știri
0