Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: nimeni nu este interesat de ruperea relațiilor dintre Rusia şi Ucraina

© Sputnik / Александр Вильф / Accesați arhiva multimediaВстреча глав МИД РФ и Германии С. Лаврова и Ф. Штайнмайера
Встреча глав МИД РФ и Германии С. Лаврова и Ф. Штайнмайера - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit ministrului de Externe al Rusiei, un astfel de pas ar presupune măsuri extreme de care nimeni nu este interesat.

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. Unul dintre subiectele de discuție în cadrul întrevederii ministrului rus de Externe cu omologul său german a fost şi agravarea relațiilor dintre Rusia și Ucraina.

Foreign Minister Sergey Lavrov gives interview to Ekho Moskvy, Govorit Moskva - Sputnik Moldova
De ce NATO nu vrea să audă declarația lui Lavrov

Nimeni nu este interesat de ruperea relațiilor diplomatice dintre Rusia şi Ucraina, aceasta ar fi o măsură extremă, a declarat ministrul de Externe al FR, Serghei Lavrov, la briefingul privind rezultatele negocierilor purtate cu omologul său german, Frank-Walter Steinmeier.

„Nu cred că actualmente ne aflăm în situația în care cineva ar fi interesat de ruperea relațiilor diplomatice. Acestea sunt măsuri extreme", a declarat Lavrov.

„Cred că la ora actuală este important să nu ne lăsăm pradă emoțiilor, să nu ne lăsăm antrenați în anumite acțiuni extreme, ci să asigurăm, în mod cumpătat și concentrat, stabilizarea situației", a adăugat ministrul.

Fluxul de știri
0