Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Panică la Colonița: hoții își fac de cap la baștina lui Ghimpu

© point.mdСалон ограбленного автомобиля в Колонице
Салон ограбленного автомобиля в Колонице - Sputnik Moldova
Abonare
Deși majoritatea automobilelor sunt dotate cu sisteme de alarmă, hoții reușesc totuși să pătrundă în interiorul acestora și să sustragă obiectele care prezintă o valoare cât de mică.

CHIȘINĂU, 15 aug – Sputnik. Vești proaste de la Colonița, ”cea mai importantă” suburbie a Capitalei, baștina primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă și a unchiului său Mihai Ghimpu. Potrivit polițiștilor din localitate, acolo au apărut hoți care s-au specializat în spargerea de automobile.

Atacatorii sparg geamurile automobilelor și sustrag de acolo tot ce le cade la îndemână şi prezintă o cât de mică valoare.

Dorin Chirtoacă în dialog cu locuitorii din Chișinău - Sputnik Moldova
Ce face primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, când își iese din pepeni (VIDEO)

Ultimul furt de mare răsunet a avut loc în noaptea spre sâmbătă, în preajma unui bloc de locuit, fiind jefuite tocmai patru autoturisme.

Victime ale hoţilor au ajuns proprietarii unor automobilelor de mărci cunoscute cum ar fi Skoda, Opel și Mercedes.

Hoții au reușit să sustragă două acumulatoare, o trusă de instrumente și bani în sumă de peste 850 de euro. Cu toate că toate automobilele aveau instalate sisteme de alarmă, proprietarii acestora au mărturisit că nu au auzit să se fi declanșat semnalul sonor.

Fluxul de știri
0