Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Topul punctelor unde putem traversa mai rapid frontiera

Abonare
Cozile formate la punctele de trece a frontierei sunt un fenomen obișnuit pentru perioada vacanței. Însă există anumite secrete care i-ar ajuta pe cetățenii Moldovei să traverseze granița mai operativ. Sputnik a acumulat şi a sistematizat mai multe sfaturi utile pentru astfel de situațiiși, pe care le prezintă cititorilor săi.

Practic, vara deja a trecut, însă nu toți locuitorii Moldovei au reușit să se odihnească. Unii încearcă acum să recupereze pe ultima sută de metr timpul pierdut. Mii de persoane se îndreaptă spre mare — în România, Bulgaria, Ucraina. Traficul la punctele de trecere a frontierei dintre Moldova și Ucraina sau România este supraîncărcat. Totodată, angajații vamali afirmă că acesta este un fenomen destul de obișnuit. De menționat că timpul de așteptare la punctele de trecere a frontierei Moldovei poate fi evaluat online datorită anexei și infograficului elaborat în acest scop de Sputnik Moldova.

Fluxul de știri
0