Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu nu mai poate întreţine Mercedes-ul

Abonare
Liberalul numărul unu al ţării, Mihai Ghimpu, îşi petrece vacanţa pe o bicicletă în afara ţării.

CHIŞINĂU, 12 aug – Sputnik. Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, îşi petrece vacanţa peste hotarele ţării. Liberalul numărul unu al ţării nu a oferit detalii despre zona unde îşi petrece concediul, dar nu uită să plaseze aproape în fiecare zi imagini cu locurile pe care le vizitează.

Ultima postare pe pagina sa de socializare pare să fie un parc, cu siguranţă nu din Chişinău, în care înfloresc lalele de diferite culori de la alb la roşu. Pe lângă imaginile foto, Mihai Ghimpu a postat şi un filumeţ, intitulat „În drum spre…” în care apare pe o bicicletă.

În imaginea video de 10 secunde, Ghimpu conduce neîndemânatic o bicicletă pe care a închiriat-o din parc.

Neîndemânarea cu care ţine volanul bicicletei se poate explica prin faptul că Mihai Ghimpu este obişnuit mai mult să conducă maşina. Acesta are acum în posesie un Mercedes C-180. 

Nu este clar dacă înregistrarea este făcută acum sau Ghimpu vrea să inducă în eroare opinia publică, ţinând cont că lalele înfloresc în luna mai.


Fluxul de știri
0